Анализ на пазара или важността на ключовите думи

Сео анализ
Прекалено удобният и лесен за интернет потребителите метод на работа на търсачките (изписването на определени думи), ги кара да асоциират резултатите от търсенето само и единствено с използването на ключовата фраза, характеризираща сайта или блога им. Затова и, изпъстрили обилно с нея съдържанието на страниците си, не разбират, че често пъти причината да не присъстват след т.нар. „топ 10 резултати” на една търсачка, се крият именно в ключовите думи, които са подбрали.

Това е така, защото, въпреки че честото повтаряне на ключовите думи може да направи текста по-разпознаваем от търсачките, прекомерната им употреба може да се отчете като спам. И това не е всичко – наглед простото определяне на една фраза като ключова, трябва да се извършва не само на база описание на дейността, характеризираща сайта, но и да бъде предшествано от задълбочен анализ: както на самия уеб сайт, така и на неговите конкурентни в интернет пространството и нишата, която тези сайтове покриват. Целта на този анализ е да даде правилна насока за развитие на една цялостна и печеливша маркетингова стратегия за изготвяне и поддържане на добър онлайн имидж.

Това е дълъг и сложен процес, съобразяван с непрекъснатите обновявания на търсещите механизми и изискващ задълбочени познания в областта на уеб оптимизирането. По тази причина малцина са тези, които се заемат с нелеката задача да изведат един сайт сред първите позиции на търсачките. Ние, от SEO XELA, сме едни от тях.

Затова, искате ли да оптимизирате сайта си, така, че да е начело сред хилядите, описващи дейността си с Вашите ключови думи – свържете се с нас. Възползвайки се от предимствата на нашите анализи, не просто ще сте от тези, които следват другите. А от тези, които налагат стандартите!

Подобни статии

снимка на сео графика
СЕО техники за оптимизиране на уеб сайт
снимка уеб маркетинг
Как да подредите сайта си така, че да бъде предпочитан от търсачките?

Банер SEO

СЕО инструменти

Бързи SEO Съвети... видео