Как може да сте сигурни, че сайтът Ви ще бъде посетен?

отпимизиране на сайт
За мнозина потребители работата на един уеб оптимизатор на сайт се изчерпва само с появата на сайта в първите резултати на търсачките. Което съвсем не е малко. Но и съвсем не е достатъчно, защото, за да донесе един сайт печалба, той трябва не просто да бъде видян. А да бъде посетен.

Вярно, че интернет потребителите избират текст главно от първите резултати на търсачките. Но не непременно първият текст, а плъзгайки поглед по краткото представяне на първите 3-4 позиции, избират описание, което би се доближило максимално до търсения от тях резултат.

Затова, дори и първото място не гарантира сигурно посещение на сайта.

А правилно оптимизирания по определени ключови думи текст – както в съдържанието на страницата, така и в нейното заглавие (Page Title) и описанието й, извеждано заедно с резултатите от търсачките (Meta Descriptions). Всъщност последните два елемента са изключително важни, за да накарат евентуалните посетители да изберат конкретен уеб сайт. Защото те създават онова първо 5-секундно впечатление, което може да накара потребителя или да посети, или да отмине даден сайт. Затова и работата на оптимизаторите е да създадат такова представяне на уеб сайта, с което той не само да излезе начело в позициите, но и да не остане непосетен от сърфиращите в интернет.

Това е и причината, искате ли да увеличите посещенията на сайта си, да се обърнете към професионалисти. Ние, от SEOXELA, знаем как да изградим и поддържаме онлайн имиджа на нашите клиенти. Сред тях може да сте и Вие. И сайтът Ви не просто да бъде начело в класирането на търсачките. А да бъде водещ по брой посещения на ден.

Доверете ни се. Резултатите могат да надминат очакванията Ви.

Подобни статии

снимка на сео графика
СЕО техники за оптимизиране на уеб сайт
be bold
Защо имате нужда от интернет реклама?

Банер SEO

СЕО инструменти

  • Google Adwords
    Този СЕО инструмент за оптимизация се използва за изследване на ключови думи, анализ на търсенето и изследване на...
  • Проверка за уникално съдържание
    При оптимизацията на един уеб сайт, едно от най-важните неща е създаването на уникално съдържание. Чрез използването на този...
  • Проверка на Page Rank на сайта
    Този СЕО инструмент се използва от Google за оценяване на уеб страниците. Page Rank на даден уеб сайт може да бъде от 0 до...

Бързи SEO Съвети... видео