Оптимизация на сайт за имоти в Банско

оптимизиран сайт за имоти
сайт на първа страница в Google

Сайтът за имоти в Банско е оптимизиран по основни ключови думи и е сред първите резултати при търсене в Google. Направихме предварителен анализ на най-търсените ключови думи, изследвахме конкуренцията и изработихме сайта според най-новите изисквания на търсачките. В уеб сайта има и блог , в който редовно се публикуват статии по теми свързани със съдържанието на уеб страниците. Интернет сайтът се поддържа и оптимизира постоянно.  Изградихме и профили в социалните мрежи, за още по - качествено СЕО на сайта.

Пакети за СЕО оптимизация

Корпоративно СЕО

Корпоративни СЕО решения, напълно адаптирани за Вашия бизнес и изисквания. За дългосрочни резултати.

СЕО Пакет

Ако сте сериозен относно Вашето онлайн присъствие и искате да се борите за по-конкурентни ключови думи, то ние имаме решение за Вас

СЕО за стартиращи фирми

Вие имате ограничен месечен бюджет за СЕО Опримизация и искате да се фокусирате върху определена ниша или локален бизнес?

Банер SEO

  • анализ на ключови думи
  • изследване на конкуренцията
  • оптимизиране на съдържанието
  • писане на статии за блога
  • поддръжка
  • социални мрежи

При днешната неимоверна конкуренция предполагаме, че би било лесно да намерим всичко с добро качество и на конкурнетни цени. В действителност, това е като тотото - голям късмет е сред многото да уцелиш джакпота! Ивайло Миленков е доста печелившо попадение! Когато търсех специалист да направи блога ми, аз се сблъсках с некомпетентност, "глухота" и липса на въображение. Бях почти отчаяна, когато попаднах на Г-н Миленков. Той ме изслуша внимателно и с духовитостта, характерна за него направи няколко завладяващи предложения от които си пролича, че той ЧУВА и вниква в идеята! Това ме спечели и му възложих изпълнението на блога си, който той направи доста бързо, креативно и е една прекрасна визтна картичка в уеб пространството!  Г-н Миленков придвижи уеб страниците ми на първи позиции в търсачките, което съответно повиши приходите ми. А не е ли това целта на инвестицията в уеб дизайна?

Горещо препоръчвам услугите му!
Ванча Байлова

... от нашия SEO Блог

Бързи SEO Съвети... видео