Външно СЕО от SEO Xela

Защо Вашият сайт се нуждаете от външно СЕО?

Искате ли всички в интернет да чуят за вашата дейност? Не се ограничавайте само до работата вътре, в самия сайт.

Под външно СЕО ние разбираме работата по разпространението на Вашия сайт. Принципно това трябва да се извърши на малко по-късен етап от цялата SEO оптимизация, след като сте изследвали Вашата конкуренция, намерили сте правилните ключови думи и имате един правилно структуриран и изграден уеб сайт.

Външното СЕО на сайта включва:

  • Линкове към директории
  • Линкове към качествени външни сайтове
  • Линкове към сайтове за обяви
  • Изработка на банери
  • Изграждане на блог към сайта
  • Писане на статии
  • Провеждане на E-mail кампания

Имайте предвид, че не всеки уеб сайт се нуждае от всички изброени неща или поне не направени по едно и също време. Също така не винаги е удачно тези неща да станат след пълната оптимизация на самия сайт. Понякога е удачно първо да се изгради блог или пък, ако оптимизираме сайт, предлагащ стоки, да се отвори акаунт в някои добри сайтове за обяви – нещо, което би донесло по-бързи приходи на клиента ни.

Услугите, които предлагаме във връзка с външното СЕО на сайт са:

Добавяне на линкове към уеб директории

Уеб директориите са интернет справочници, богати на линкове към различни, организирани по категории, сайтове. Добавянето на Вашия сайт в качествени директории (като фирмени каталози) може да повлияе повече потребители да посетят сайта Ви, докато рекламирането в лоша и неподходяща директория може да повлияе неблагоприятно върху оптимизацията му.


Добавяне на линкове към качествени външни сайтове

Обикновено качествените външни сайтове са тези, които могат да предоставят линкове към релевантни (максимално свързани) със съдържанието на Вашия сайт директории, портали или блогове.


Добавяне на линкове към сайтове за обяви

Както говори и името им, въпросните сайтове публикуват обяви и са изключително подходящи, ако бизнесът Ви е ориентиран към продажба на стоки, услуги или имоти. Добавянето на Вашите продукти в сайтовете за обяви по-бързо би Ви свързало с евентуални клиенти, поради което публикациите Ви там съвсем не са за подценяване.


Писане на статии

Освен със статиите във Вашия сайт, можете да рекламирате дейността си и чрез допълнително текстово съдържание, представено в блогове или директории.

Най-новата статия за Външно СЕО

снимка на линко билдинг
Защо за СЕО оптимизацията са важни качествените връзки?

Задайте въпрос! Ние отговаряме...

Всяка SEO Кампания започва с изследване на пазара, конкуренцията, ключовите думи и фрази. Това допринася за по-бърза оптимизация на Вашия уеб сайт...

начуте повече...

Важен етап в СЕО оптимизацията на един сайт е още при изграждането му да се положат стабилни СЕО основи- Page title, meta описание, url адреси и лесна за използване навигация...

начуте повече...

Външното СЕО на сайта се прави в един по-късен етап от оптимизацията на сайта и включва дейности като регистрация, изработка на банери, блог статии, email маркетинг...

начуте повече...

Споделянето на информация в социалните мрежи е печеливша стратегия за рекламиране в мрежата, независимо на кои позиции е сайта Ви при търсене...

начуте повече...