Линкове към директории

Реклама на Вашия сайт в правилните директории

Трябва ли да игнорирате регистрацията на сайта си в различни уеб директории?

Нека си признаем – в момента интернет практически се владее от няколко големи търсачки (ако трябва да бъдем още по-точни – от една). Значи ли това че, ако Вашият уеб сайт е добре оптимизиран по определени ключови думи, Вие може да игнорирате регистрацията му в различните интернет директории?

Какво всъщност са директориите?

Уеб директориите са интернет справочници, богати на хипервръзки (линкове) към различни, организирани по категории, сайтове. За разлика от търсачките, използващи машини (роботи) за събиране на информацията от интернет сайтовете, уеб директориите представят по-адекватна за потребителите информация, тъй като се организират предимно от хора (редактори).

Обикновено добавянето на един сайт в дадена директория се извършва с минимални усилия – достатъчно е просто да се попълни полето за регистрация. И, въпреки че звучи толкова просто, добавянето в директориите може да се окаже както правилен, така и грешен ход за рекламирането на един онлайн бизнес.
директорииЗатова и трябва да бъдете изключително внимателни къде регистрирате сайта си – особено след последните ъпдейти на Google. Причината за това са множеството безполезни директории, играещи ролята на СПАМ ферми или некачествени малки сайтчета, изградени набързо и с добър отдел по продажбите (тези, които Ви се обаждат непрекъснато, за да подновите уж направената от Вас преди време регистрация).

Това обаче не трябва да Ви спира да включите сайта си в много от качествените директории, които наистина биха дали стойност на представянето на Вашия сайт в интернет.

Кой са тези качествени директории?

Това зависи от сферата, в която искате да се наложите, вида на сайта Ви, дали към него има блог (в случай, че нямате такъв, можете да използвате директории за статии).
Какви са предимствата от регистрация в правилните директории?

  • Много от качествените директории принципно са на добри позиции в google по определени ключови думи. Ако Вашият сайт е регистриран там, може да получите допълнително представяне в търсещите резултати.
  • Придобивате добри връзки към сайта си, които търсачките ценят високо.
  • Вашите потенциални клиенти ще забележат, ако сайт Ви не е регистриран в качествени директории (например качествени браншови каталози). Ако сте сериозен към Вашия онлайн бизнес, Вие трябва да бъдете този, който прави стандартите.

Как да намерите правилните уеб директории, в които да оптимизирате сайта си?

В случай, че сте затруднени в избора на добри и качествени директории, в които да рекламирате Вашия онлайн бизнес, можете да разчитате на нашата компетентна помощ.
Ние ще анализираме правилните директории за Вашия бизнес и ще Ви препоръчаме тези, които ще Ви донесат максимално СЕО предимство.

И това не е всичко – не само ще регистрираме сайта Ви в тези директории, като внимателно подбираме нужните категории, но и ще подготвим текста за регистрацията така, че рекламирането да донесе максимална стойност на представянето на Вашия сайт в интернет.

Затова, най-правилното решение, което можете да вземете за Вашия онлайн бизнес, е да ни се доверите. Ние знаем как да използваме интернет така, че да Ви помогнем да спечелите. Достатъчно е просто да ни се обадите.

Линкове към директории е част от

Най-новата статия за Линкове към директории

снимка на хакер
“Black Hat” СЕО техники при оптимизация на сайт

Задайте въпрос! Ние отговаряме...

Бързи СЕО съвети (видео)

Всяка SEO Кампания започва с изследване на пазара, конкуренцията, ключовите думи и фрази. Това допринася за по-бърза оптимизация на Вашия уеб сайт...

начуте повече...

Важен етап в СЕО оптимизацията на един сайт е още при изграждането му да се положат стабилни СЕО основи- Page title, meta описание, url адреси и лесна за използване навигация...

начуте повече...

Външното СЕО на сайта се прави в един по-късен етап от оптимизацията на сайта и включва дейности като регистрация, изработка на банери, блог статии, email маркетинг...

начуте повече...

Споделянето на информация в социалните мрежи е печеливша стратегия за рекламиране в мрежата, независимо на кои позиции е сайта Ви при търсене...

начуте повече...