Струва ли си да се прави СЕО оптимизация?

seo optimizacia

Мнозина собственици на бизнес пренебрегват ролята на интернет, като един глобален пазар. Прекалено заети и ограничени с дребните продажби на стоки и услуги във фирмените си офиси и магазини, те пропускат ползите от интернет маркетинга, който би им осигурил стотици клиенти.
Други решават, че действително имат нужда от уеб сайт. И правят такъв. Но, разчитайки на по-евтини услуги, избират за уеб дизайн готови еднотипни шаблони и думичката СЕО не им говори нищо. Затова и сайта им, замислен като електронен магазин, става известен освен на тях, само на още неколцина техни приятели, което го намират не чрез търсачка, а изписвайки името му в полето за уеб адреси.

Може ли такъв тип сайт да им донесе печалба?

Естествено, че не. Не е ли странно – в интернет, където на ден влиза почти 80% от населението на земята, един уеб сайт, можещ да ги свърже с хиляди  клиенти, не им носи никакви приходи?

Ако сте от тези, които са решили, че е крайно време да използват глобалната мрежа, за да рекламират своя бизнес и да печелят чрез присъствието си в онлайн пазара, може да започнете с нещо просто – избор на добра и стабилна фирма, която да създаде и поддържа Вашия онлайн имидж.

Да, може би бихте намерили и Ваш близък, който да разбира от компютри и да Ви сглоби един бърз уеб сайт, използвайки платформи, предоставящи безплатно интернет пространство срещу реклама. Не, че е лошо. Но коя уважаваща себе си фирма би използвала безплатни сървъри, пускащи рекламни банери (понякога дори на конкурентна фирма) в собствения си сайт? Пък и кой би искал да е собственик на неоткриваема за търсачките уеб страница?

Затова, ако искате да спечелите в интернет, инвестирайте.

Инвестирайте  качествен уеб сайт, с професионално направени дизайн и графики, с лесни и функционални менюта, с екип от специалисти, способни да анализират пазара и конкуренцията Ви и да Ви предложат най-доброто решение за печеливш интернет маркетинг.

И ни потърсете.

Струва си да опитате. Резултатите могат да надминат очакванията Ви.

Банер SEO

СЕО инструменти

Бързи SEO Съвети... видео