Как да създадете добро съдържание за уебсайт?

Вие имате уебсайт. Сега е време да го накарате да излиза добре в ресултатите от търсенията в търсачките.

Alexi Douvas от Google's Search Quality Team, дава кратък съвет по темата. Естествено има поне 200 фактора които влияят на това но тук ще разгледаме набързо един от основните и за които толкова се говори напоследък - Качествено съдържание за уебсайт.

Първо и преди всичко трябва да имате оригинално съдържание.
Помислете на каква тема е Вашия сайт и какво уникално съдържание може да предоставите на Вашите посетители.
Също така Вие трябва да се различавате от останалите - помислете какво по-различно може да направите от тях.

ОK не всички от нас са гении и не можем да измисляме нови неща всеки ден - но защо не помислите тогава как по-различно и по-добре може да направите нещо което вече съществува.

И тъй като самият видео СЕО съвет е доста кратък тук ще опитам да го допълня - не забравяйте, че съдържанието не е само текст - има различни форми - видео, инфографики, схеми, комикси ... сигурен съм, че може да се сетите за още.
Така, че дори и да нямате някакво супер уникално съдържание опитайте се да го представите по начин който би бил полезен за Вашите посетители.

Това с което завършва Алекс е нещо с което няма как да не се съгласим -  имайте предвид, че целта на Google е да предоставя, подходящи, високо качествени резултати при търсене.
Затова докато предоставяте такива резултати Вашият уебсайт би трябвало да постига добри резултати.

За повече информация относно добро съдържание и копирайтинг за уеб, може да посетите нашата страница за оптимизиране на съдържанието на уебсайта или да се свържете с нас.

Публикувано от

Банер SEO

Бързи СЕО съвети (видео)

... от нашия SEO Блог

Бързи SEO Съвети... видео